Istoria companiei noastre

Compania noastră, DM-Horizont Kft., se ocupă de producția de înaltă calitate a modulului de încălzire AT și de întreținerea pe termen lung a funcționării acestuia în garanție.

Avem deja aproape un deceniu de experiență cu feedback grozav din întreaga lume, unde modulele de încălzire AT pe care le-am instalat funcționează și astăzi, toate cu avantajele pe care le-am enumerat.

  • Modulul de încălzire AT poate produce apă caldă la temperatură ridicată într-un timp foarte scurt, care este potrivită și pentru încălzirea clădirilor căt și producerea de apă caldă menajeră de asemenea și tehnologică.
  • La dezvoltarea modulului de încălzireAT” cu ani în urmă, motivația de bază a fost aceea de a dezvolta cel mai mic modul de incalzire din lume, a fost realizat folosind solutii speciale realizat cu materiale speciale.
  • Modulul de încălzire AT este pe piață de câțiva ani și poate fi folosit oriunde unde predomină avantajele sale, care poate fi operat și programat independent sau cu control SMART.

Ca urmare a vânzărilor și dezvoltării produselor, avem o tehnologie stabilă, matură, cu toate aprobările necesare. Vânzările interne de succes și pe baza experienței acumulate în timpul funcționării, produsul modulul de încălzireAT” este în curs de a fi întrodus și pe piețele externe.

În mai multe țări din Europa, modulele de încălzireAT” instalate pot fi deja găsite, sau intrarea pe piata este în curs de pregătire.

Instalare simplă*

ALEGEȚI ȘI DUMNEAVOASTRĂ MODULUL DE ÎNCĂLZITEAT” DE PRODUCERE A APEI CALDE PENTRU ÎNCĂLZIRE CU UN SISTEM ECONOMIC ȘI CU COSTURI OPTIME!

Pentru mai multe informații, contactați-ne în meniul CONTACT sau completați FIȘA TEHNICĂ A SONDAJULUI ONLINE.